Uintikerhossa uidaan aina kerran viikossa sunnuntaisin opetusaltaassa. Uintikerhoon voi tulla 4- vuotiaat lapset ja siellä uidaan ilman vanhempaa.

VANHEMPI-LAPSI -kurssille yksi lapsi 3v+ osallistuu yhdessä yhden vanhempansa kanssa. Uimakoulussa lapsi harjoitteleeuinnin alkeita vanhemman avustamana. Tavoitteena Lapsi-vanhempi uimakoulussa onharjoitella uinnin alkeistaitoja kuten uintiasentoa, hengitystä, kelluntaa ja etenemistä apuvälineillä. Vanhemmat saavat tietoa, kuinka he voivat jatkaa uinnin harjoittelua itsenäisesti.

MERITÄHTI, jossa aikaisempaa uintikokemusta ei tarvita. Leikin varjolla herätetään kiinnostusta veteen ja kerätään rohkeutta. Uintikerhon edetessä harjoitellaan kasvojen kastelua, veteen puhallusta, uintipotkuja ja sukelluksia. Tutustumme uinnin apuvälineisiin ja veteen elementtinä.

MERENNEITO Lapsesi osaa ehkä jo sukeltaa ja on saattanut käydä uimakoulussa. Merenneito uimakoulussa sukelletaan, liu`taan, harjoitellaan myyrä- ja selkäuintia, leikkiä unohtamatta. Uimakoulu sopii myös uimataidon ylläpitäväksi uimakouluksi, sillä orastava uimataito saattaa unohtua ilman harjoittelua.

KUUTTI uimakoulu on jatkoa merenneitoryhmlle. Kuutti uimakoulussa keskitytään syventämään myyräuinnin hengitystekniikkaa ja uidaan mahdollisuuksien mukaan isossa altaassa. Uinnin lomassa harjoittelemme pituus- ja syvyyssukellusta ja muita vesitemppuja. Kuutti -uimakoulainen tietää mitä on myyräuinti/selkäuinti ja on harjoitellut niitä sekä osaa kellua/liukua ja sukeltaa.

SAUKKO uimakoulu on jatkoa kuutti -ryhmälle. Uimakoulussa kehitetään alkeisuimataitoa niin, että isossa altaassa uinti sujuu jo helposti. Ryhmän tason mukaan lähdetään kehittämään myyräuintia vapaauinniksi ja alkeisselkäuintia selkäuinniksi. Syvyyssukellukset ja keräkaadot tulevat tutuiksi isossa altaassa. Kiinnitämme myös erityistä huomiota vesiturvallisuuteen, leikillisiä elementtejä kuitenkaan unohtamatta!